06-12695193 info@orthofysio.nl

Tarieven

In 2020 hebben wij contracten met de meeste zorgverzekeraars (behalve CZ, Eno en Zorg & zekerheid; bij deze verzekeringen moet je zelf de rekening indienen voor vergoeding).
In 2021 hebben wij naar alle waarschijnlijkheid met alle zorgverzekeraars een contract.

Heb je een aanvullende verzekering en voldoende behandelingen of tegoed over dan worden de fysiotherapie- en manuele therapie consulten door de zorgverzekering vergoed. Wij houden in het geval van verzekerde zorg de tarieven aan zoals deze zijn vastgesteld door jouw zorgverzekeraar. Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie, heb je het maximaal aantal behandelingen per jaar bereikt of in het geval van ongecontracteerde zorg, hanteren we de onderstaande tarievenlijst.

Orthomoleculaire consulten worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed onder de noemer complementaire en/of alternatieve behandelvormen (CAT level 3 therapeut). Soms geldt er een maximumbedrag per consult. Lees de polisvoorwaarden van je verzekering na of informeer bij onze praktijk.

 

TARIEF FYSIOTHERAPIE – MANUELE THERAPIE & KINDER MANUELE THERAPIE (indien niet verzekerd voor fysiotherapie of ongecontracteerde zorg)

Screening, intake na screening/ verwijzing, onderzoek en eerste behandeling

 90.00 (60 min.) 

Vervolgconsult  

 45.00 (30 min.)  

Eenmalig fysio-/manueeltherapeutisch onderzoek

 90.00 (60 min. inclusief rapportagetijd)  

Intake na verwijzing fysiotherapie/ manuele therapie aan huis of instelling               

 52.00 

Fysiotherapie/ manuele therapie aan huis of instelling              

 45.00 

Telefonische zitting fysiotherapie 

€ 30.00

Niet nagekomen afspraak

€ 36.00

Sport-, ontspanning- of zwangerschapsmassage

€ 35.00

TARIEF VOEDING & LEEFSTIJL ADVIES & ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDE 

Vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek en/of kort advies: telefonisch, via email of whatsapp

Gratis (max. 10 min) 

1e consult orthomoleculaire geneeskunde (intake, onderzoek en uitgebreid adviesrapport)

 130.00  (75 min. + indirecte tijd voor uitgebreide analyse en schrijven adviesrapport; 1-2 uur extra)

Vervolgconsult (ook telefonisch/ online mogelijk)

 80.00 (45 min.)

  • Bij een voeding-/leefstijl-/orthomoleculair-traject houden wij voor goed resultaat een traject van minimaal 3 maanden aan. Je vult eerst verschillende vragenlijsten in (die krijg je via de mail). Zo kan Inge tijdens de intake gerichter vragen stellen. Na de intake bekijken jullie samen wat de te volgen stappen zijn, of er nog nader laboratorium onderzoek nodig is of wellicht overleg met je (huis-)arts. Je krijgt tijdens de intake direct al een hoop informatie en tips mee zodat je thuis direct aan de slag kunt! Vervolgens maakt Inge een uitgebreid individueel rapport, dit wordt tijdens het eerste vervolgconsult doorgenomen. Meestal vinden er 2 tot 4 vervolgconsulten plaats.

  • Bij kinder-orthomoleculair-consulten geldt min of meer dezelfde aanpak. Soms is het handig om de intake alleen  met de ouder(-s) te doen en de vervolgconsulten pas met het kind erbij. Aan jullie de keus! 
  • Bij meer complexe problematiek en bijvoorbeeld fors overgewicht kunnen langere trajecten worden ingezet om het gewenste resultaat te bereiken. Altijd in overleg.
  • (Vervolg-) consulten zijn eventueel ook telefonisch of via videobellen mogelijk.
  • Voor de werkwijze bij fysio-manuele therapieconsulten, zie deze pagina
  • Bij niet op komen dagen (no show) of te laat afmelden (binnen 24 uur voor de gereserveerde afspraak), wordt 75% van het behandeltarief in rekening gebracht.

 

Wij zijn BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) als fysiotherapeut en master manueeltherapeut. Daarnaast staat Inge als geregistreerd kinder-manueeltherapeut ingeschreven in het EWMM register en als orthomoleculair therapeut in het CAT register (level 3)

 

Tarieven zijn vastgesteld op 1-1-2020  

Hier vind je de algemene voorwaarden. 

Hier vind je de privacyverklaring.

Heb je vragen of heb je advies nodig? 

Neem dan contact op. 

 

Informatie, advies en behandeling speciaal voor vrouwen en kinderen?

Kijk ook eens op  www.relaxmom.nl

Logo KNGF

Contact 

Heb je een vraag? of wil je een afspraak maken?

Laat het ons weten!  Vul het contactformulier hiernaast in, stuur een (Whatsapp-) bericht of een e-mail en we nemen contact met je op. 

Bellen of whatsappen

(+31) 0612695193

Praktijkadres

OrthoFysio Brabant

Sint Jorisstraat 46

5268 CP Helvoirt

Noord Brabant, NL

Contact-formulier

Dit formulier vraagt om jouw naam, email adres en/of telefoonnummer zodat wij contact met je op kunnen nemen. Jouw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie de privacyverklaring om te zien hoe we met jouw gegevens omgaan.