06-12695193 info@orthofysio.nl

Supplementen

Advies voor jou (en je kind)

Voor en tijdens de zwangerschap

Goede zwangerschapsvitamines zijn zo belangrijk! Maar welke kun je dan het best gebruiken? Er is heel veel verschil qua kwaliteit op de markt. Is alleen een goede multi genoeg? Over foliumzuur hebben de meeste mama’s 2-be wel gehoord, maar hoe zit het met de rest? Begin hiermee ruim vóórdat je zwanger wil worden.

Na de zwangerschap

Voel je je uitgeput na de zwangerschap?
Ben je met je gezondheid aan het tobben? Veel stress? Zit je niet lekker in je vel? Ben je aangekomen en krijg je het er niet meer af? Dikke kans dat je hormonale balans zoek is en/of je tekorten aan belangrijke nutriënten als vitamines en mineralen hebt.

Je kunt veel doen met een gezonde leefstijl en goede voeding. Maar vaak is dat niet genoeg en bieden (goede kwaliteit) supplementen zoals vitamines, mineralen, vetzuren of middelen op kruidenbasis de uitkomst om sneller weer lekker in je vel te komen.   

Tijdens de (pre-) menopauze

Ben je 35+ en merk je ineens dat je hormale klachten krijgt? Het kan zijn dat de pre-menopauze zich dan aandient. Wat veel vrouwen niet weten is dat deze al 10 jaar voor de officiële menopauze kan beginnen. En daar kun je je goed beroerd bij voelen! Gelukkig zijn er veel manieren om hier op (een natuurlijke) manier iets aan te doen. 

Een goede balans tussen voor jou persoonlijk geschikte voeding, beweging, ontspanning EN een leuk leven 🙂

Ook voor kids!

Voeding

Heeft je kind last van buikpijn, diarree, uitslag, eczeem, astma, hoofdpijn of gedragsproblemen? Neem de voeding eens goed onder de loep en laat onderzoek naar intoleranties en/of allergieën doen.

Orthomoleculaire geneeskunde

ADHD, autisme, buikpijn, darmklachten, diarree, intoleranties, reflux, eczeem, luchtwegklachten, wisselende stemmingen en keel-, neus- en oorklachten komen al op hele jonge leeftijd voor. Steeds meer kinderen hebben chronische ziekten. Leer wat je kan doen met voeding en supplementen.

Afspraak maken?

of heb je een vraag?

Vul het afspraakformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

Bellen of whatsappen

(+31) 0612695193

Praktijkadres

OrthoFysio Brabant

Sint Jorisstraat 46

5268 CP Helvoirt

Noord Brabant, NL

Afspraak formulier

Toestemming

Dit formulier vraagt om jouw naam, email adres en telefoonnummer zodat wij contact met je op kunnen nemen. Jouw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie de privacyverklaring om te zien hoe we met jouw gegevens omgaan.